HELVETE MITT HÅR?!?!

Ja, hejsan på er, nu har jag typ kommit hem, asså jag har varit med Lorin hela dagen. och nu har jag klippt mig, och jag blev fan eller nöjd, helvete eller, hon klippte fan 5 cm typ! 
fanfanfan! 
aja, jag ska lägga upp bild på det iaf, asså det är fucking stor skillnad asså, men det ser inte ut så för att jag har knäppt i olika höjd, men om ni mäter typ från toppen av huvudet och längst ner till hårets slut, så är det jävligt långt tycker jag , kanske inte på bilden, men i verkligheten så.. ja..
iaf, sen har jag och Lorin sminkat oss lite halloweenigt sådär.. och jarå, rätt fina blev vi ju.. Jaja. men ja, det är ju inte halloween här än, det är ju på lördag, men i USA är det idag.. men ja, iaf, jag har fixat en header och design till Lorin och om ni vill se vad jag har gjort tycker jag att ni ska kika in på den här sidan NU! HÄR klickar ni, asså ni klickar på ordet här fast det ni läste tidigare som är i stora bokstäver.. :D
 
men nu ska ni få en före och en efter bild på mitt hår.. och sen en bild på mig och lorin sminkade hehehehe.... :D
 
och ja ni kanske ser, den nya ser längre ut men kolla skillnaden på hur jag står, haha huvudet är mycket runadre osv.. men ja, iaf, ni kanske ser vilken som är vilken, men alla som läser det här tcker jag borde mäta som jag skrev där uppe, mär nu asså seriöst! 
 
 
 
haha, och ja, har är vi, så fina vi är :) 
 

En mus under min säng!!

Hej o Godmorgon på er! 
 
jag har nyss vaknat av att det typ var en mus eller nånting under min säng, jag bara hörde en mus pipa där under, och sitta och knapra på någonting, och så blev jag rädd, och nästan sprang ner för att jag var så rädd...
haha, men iaf, som jag skrev igår, så ska jag åka och klippa mig idag, för att jag har tid halv 12, så jag får skynda mig lite, haha... :) 
nerå, men jag tar faktiskt lång tid på mig när jag ska fixa mig och så, så jag måste nog skynda mig lite nu.
Haha, alltså på nåt sätt sitter alltid jag och äter när jag bloggar, och fråga mig inte varför.. för jag vet faktiskt inte ens själv! xD
men aja, nu ska jag iaf försöka skynda mig lite så kommer det kanske en bild när jag har varit och klippt mig, asså en före och en efter bild. så får ni se va mycket jag har klippt..
haha inte fr jag vet det än, men jag har jävligt slitet hår..
men ja, ni får det senare, pusshej ;* 
 
cp ögonbryn..

det var 2 år sen! vad håller ni på med?!

Hejsan på er, eller ska jag säga godkväll, aja jag vet inte vad jag ska säga, men skitsamma, jag är iaf inte så jävla taggad längre, och inte lika glad heller, för att brynäs förlorade matchen, tyvärr. asså det här var deras 5 raka förlust och det har inte hänt sedan 2010, asså seriöst brynäs, vad är det som händer?!?!
ni skulle ju försvara guldet, vad håller ni på med, ni håller ju på och ge bort guldet till nån annan, och det är inte bra, nejnej.. nu får ni ta och skärpa er!
men jag tror faktiskt att ni behöver möta alla lag en gång och se hur dom spelar, och sen kan ni vinna  matcher, men ja, iaf, ni är fortfarande bäst helt enkelt, tycker jag såklart, men det kanske inte ni tycker, men iaf..
imorgon ryker mitt hår kan jag säga, jag har inte klippt mig på ett år nästan, sen förra julen typ och det var nästan ett år sen, så det ska bli skönt och klippa sig, men jag måste klippa mig så mycket för att jag har så mycket slitet, men aja, iaf, det är det jag ska göra imorgon, klippa mig..
haha, 
men ni får ha det så bra så bloggar jag imorgon innan jag åker, ha det bra, pusshej ;* 
slänger in en bild på mig header, vet inte varför , jo juste, för den är så snygg, iaf 4 bilder av den ;) 
 
 

Så jävla taggad!!!!

hejsan på er, nu sitter jag här i soffan och är taggad inför match! 
har tröjan på mig och allt! 
nu ska dom vinna! och då menar ajg vinna och ta med sig 3 poäng med sig! 
men aja, jag är typ liksom skitglad nu, bara för att jag är så taggad, men ni får ett inlägg när matchen är slut, iaf, dom möter iaf rögle för er som inte vet, och det är borta match, men ja, jag vet inte vad jag ska skriva mer, så nu får ni en bild på mig, utan smink fast med brynäs tröjan! ;) 
hehe, grymt eller grymt? ;)
 
 
grymma jävla fucking fina skal!!!!ÄLSKA!
men aja, nu börjar matchen pusshej ;*

jag är så jäääävla glad! :D

Godmorgon på er! 
 
jag vet att jag inte bloggade igår osv.. men jag orkade helt seriöst inte, jag var så jävla trött och jag hade inte tid på nåt konstigt sätt, vet inte varför, jag gjorde dock ingenting, men hade ändå inte tid med bloggen.. haha
men det kommer bli bättre uppdatering idag, eftersom att det är hockey, och då är jag på bra humör! :D
 
och jag är på ännu bättre humös eftersom att Calle blev uttagen till landslaget, och får vara med och spela där :D
bara för han är bääääääst! 
asså dom som spelar där är typ lite bättre än dom som spelar i elitserien, också valde dom Calle, så jävla grymt! 
aja, så jävla glad nu så vet inte vad jag håller på med, spillde precis lite yoghurt på golvet också, haha..
men jag vet inte vad jag ska göra, men jag ska berätta en sak, när jag får 50 prenumenanter på youtube så ska jag ha en giwaway. 
så kom igen, fööööööölj mig nuuuuuuuuu :D
hehe, aja, nu ska jag typ göra nånting för jag har ingenting mer och skriva så ni får ha det så bra, och önska Calle ett lycka till nu. hehe! 
aja, pusshej ;*
slänger in ett colage som jag har gjort på calle.. hehe :D 

Snälla? Jag ber er!

Godmorgon på er snöpinglor! 
 

och gissa varför jag sa snöpinglor
Jo, för att det snöööööööar! 
Jag känner faktiskt att jag är på bra humör just nu, fast ändå inte för jag vill inte ha snö, det är så kallt, vitt och plaskigt i början, och sen blir det bara mer och mer, så måste man pulsa sig i genom det. Ååååh, det är så jobbigt.
fast det kan ändå vara roligt att det har kommit snö osv.. för andra..
men ja, iaf, idag har jag ingen jävla aning och vad jag ska göra, vi får se helt enkelt, jag ska iaf typ kolla youtube lite grann osv.. och snälla? ni som läser min blogg, FÖLJ MIG PÅ YOUTUBE! 
snälla? ber er! 
gör vad som helst! 
och sen kan ni komma med förslag vad jag ska göra för slags videor, det behöver inte alls vara nånting och dagen, eller en givaway, eller en frågestund, det kan vara nånting helt annat! 
så kom igen nu!
ge min förslaaaaaaaaag! 
haha aja, med ni får ha det så bra, så bloggar jag under dagen, Hejdå Snöläsasre! 
haha, det där lär ju fult.. :p
 
 

Helt jävla FAAAAAIL

Ja, hejsan på er, nu sitter jag här och kollar på videosar på youtube, och för er som inte vet så har jag ju en youtubekanal, och där heter jag elviraabonnevier så det är bara och söka på mig där, och följa mig, om du följer mig så följer jag dig tillbaka, det bara är så.. :)
men iaf, idag har inte jag gjort så mycket, jag har bara varit med mamma och min syrra på affären och handlat sen har jag varit på Lidl, haha vet inte varför, fråga mig inte heller...
 
men ja.. jag ska äta snart, och jag spelade in en video där jag sminkade mig, men den blev helt FAAAAAAAIL. Så jag la aldrig in den, men ni får den nångång på höstlovet, det kan jag lova, imorgon vet jag inte vad jag ska göra.
 
ikväll ska jag iaf kolla på solsidan, ska ni kolla på det? asså om ni inte kollar på det är det ju helt jävla sjukt, haha, nerå, men seriöst, det är ju grymt kul?
 
aja, nu ska jag fortsätta kolla på youtube, så bloggar jag ikväll igen, ha det bra så länge, pusshej ;*
 
 
snygg bild va?
har gjort den heeeeeeeeeelt själv :D 
 
SNYGGING! <3<3<3 CALLE JÄRNKROK ;*

förvirrad jag..

Hej och godmorgon på er! 
 
jag har nyss vaknat, jag är typ förvirrad nu, bara för att man har ju ställt om klockan, så vi får sova en timme längre, wohooo! 
så egentligen skulle klockan vara tio i 11 nu, fast den är tio i 10, haha. så jag blir fövirrad när man ska ställa om klockan, men iaf, idag vet jag inte vad vi ska göra, så om jag får tid så kanske jag kan göra en sminkvideo eller nåt, eller kanske en givaway, jag vet inte. 
vi får se, men nu har jag iaf gjort ny header och ny design, som alla kanske har märkt, men jag blev faktiskt nöjd med det jag gjorde, min header är grymmast ju, Calle, Calle, jag, Calle, Calle, jag. hehe, najs, som, fan. 
 
men nu får ni ett bild på mig, för första gången på länge, bara för att jag har lagt in alla bilder nu, men ja, som sagt om jag får tid idag kan jag göra en sminkvideo, eller en givaway, vi får helt enkelt se. Men nu ska jga ta och äta nåtning, så får ni ha det så bra, pusshej ;*
 

INGEN FÖRSTÅR HUR GLAD JAG ÄR

Hejsan på er, har nyss kommit hem från matchen. 
inte så lyckat.
förlorade
efter
straffar.
helvete..
 
Järnkrok fick iaf lägga sista straffen, avgörande, som gick i stolpen, så tyvärr så förlorade dom på det, men i sista perioden hade dom ett stolpskott, som inte heller gick inte, men nära, om dom hade satt den hade dom vunnit matchen, men tyvärr..
men en sak är jag skitglad över och det är, WOHO, mitt CALLE SKAL! INGEN FÖRSTÅR HUR JÄVLA GLAD JAG ÄR ASSÅ, ASSÅ SERIÖST INGEN SERIÖST INGEN... 
okej, lite tjatigt, men faktiskt INGEN FÖRSTÅR DET!!!! 
förutom jag då..
haha, men ja, ni får en bild på den också, HEHEHEHE, SÅ JÄVLA GLAD!!!!!!!!!!!!


ÅÅÅH VA SNYGG!!!!!!!!!!!!! <333333333333333

Älskar den nå sjukt mycket!

hej på er, eller ska jag säga godmorgon på er, ja, det kan jag nog säga eftersom att jag vaknade för ungefär en timme sen, och det var riktigt skönt att sova ut lite, jag gick och la mig halv tolv, när jag satt och åt kvällsmat igår, så höll mina ögon på att bryta ihop, asså jag försökte verkligen och hålla dom uppe, men då fick mamma mig på humör, eller inte humör, utan göra mina ögon lite piggare pga att hon sa kolla, jag såg nåt där ute, och då trodde jag såklart att det var Calle så ja, då blev mina ögon piggare, men iaf, det var riktigt skönt och få sova. 
Och jag har inte hunnit äta frukost än, jag har bara ätit en mandarin och druckit cola, haha, men ah, juste, det jag skulle berätta var om festen igår, asså det var nå grymt mycket folk där, vi fick ihop nästan 4000 kronor eller var det var, asså shit, så många trodde jag inte att det skulle komma, men tur var det att det kom så många då :)
och det var grymt roligt iaf. i början så kom det skit många folk och vi skulle pricka av dom som kom in så vi skulle hålla kom på att alla hade betala, haha, gissa hur det gick? :P
ah, det gick inge bra alls, och sen hade vi inge växel heller så vi fick typ panik när vi jätte många kom, vi hade glömt växel, haha så jävla dåliga vi är, men alla blev nöjda med festen ändå, tror jag. haha :p
 
men ja, idag ska jag på hockey iaf, och det ska bli grymt roligt, fast vi sitter så högt upp man kan komma och det är inte så roligt för då ser jag inte Calle, men det är ju hockeyn man ska se, fast, haha..
men ja, jag ska iaf ha min brynäströja på mig, med min Calle autograf på, åååh, älskar den så himla mycket!
men nu ska jag typ nog äta, duscha, sen drar jag på hockey!
ni får ha det så bra, så kommer det nog ett inlägg när jag kommer hem , inte innan jag åker, men ah, pusshej ;*
 

VIDEOINLÄGG


Det här kommer bli grymt!

Hej och godmorgon på er, jag sitter och äter frukost nu, och det är väl rätt okej, idag ska jag ta med mig pengar till skolan eftersom att det är fredag, och en fest på skolan som min klass har fixat, och den är för 4or och 5or på lilla sätra skolan, och ulvsätersskolan. Och den här festen kommer bli grym, det känner jag på mig. vi gick ut och pratade i klasserna för nån vecka sen. Och först såg deras ansikte ut som ett frågetecken, liksom först: hallå vad gör dom tjejorna här???? men sen när vi berättade att vi skulle ha ett disco, alla bara: JAAA!!! DIsco!!! ååååh, jag måste få komma på det!  haha, ja osv.. men det var skitroligt iaf, vi ska ha det i aulan på stora sätra skolan, vid biblioteket. asså det här kommer bli grymt som fan!
men ja, det var väl typ det jag skulle berätta.
nu har inte jag nånting mer och skriva, men bara så ni vet, kommer det bli dålig uppdatering idag, eftersom att vi har ju det där discot efter skolan, eller ja, vi ska först vara med och fixa lite, sen ska vi hem och äta, sen ska vi dit igen, så ja, ni får ha det så bra, så hörs vi antingen ikväll eller imorgon! 
men ja, pusshej ;*
 
 

Glad ändå ja..

Hejsan på er allihopa, eller ska man säga godkväll kanske, men aja iaf, nånting får jag väl säga av dom, och jag tänkte bara berätta att Brynäs förlorade tyvärr idag, men Calle var iaf bäst, som alltid.. Och ja.. Tyvärr så gick det inte bra idag.. Så nu ska jag sova och ta nya steg imorgon, jag glömmer den här dagen, så får det komma en bättre imorgon, är sjukt trött.. Men aja Brynäs föralltid <3
Calle Järnkrok för alltid <3
Allting för alltid <3
Jag är glad fast dom förlora, men aja, som sagt, man får ta nya steg imorgon, men nej, nu ska jag ta och sova, och idag får ni en bild också, haha bra va? ;)
Nerå, men godnatt på er!


PRENUMENERA PÅ MIG PÅ YOUTUBE

Hej på er, jag har gått tillbaka till den där bloggen, men iaf, det var inte det jag skulle berätta, eller jo, det också, men, det var en annan sak som var viktigare, och det är att jag har skaffat en kanal på youtube, och där heter jag elviraabonnevier , men asså seriöst, nu när jag provade och skriva in eelvirabonnevier så funkade inte det, men det kanske bara inte funkar för mig, hoppas det funkar för er iaf, om det inte går, men jag tycker att ni ska prenumenera på mig, och om du också har youtube kan jag prenumenera på dig också. Om du lägger upp videor asså. Men iaf, min frågestund är iaf uppe där, men ni får ah, göra allt det jag sa, hoppas att ni gör det också, och nu ska jag nog fixa min design och header, så ha det bra, puss ;* 
 
och ni får ingen bild nu heller, haha.. :p 
 
 

JAG ÄR TILLBAKA!

HEJSAN PÅ ER! 
äntligen är jag tillbaka! 
jag har varit utan min dator i över en månad, och det skulle ta två veckor för min dator och bli klar när vi hade lämnat in den. Och det tog ju två veckor också, men dom som hade fixat min dator hade visst blandat ihop två siffror i mammas telefonnummer, så den skulle varit klar i slutet på septemer, och vi lämnade in den 17 septemer ungefär, och att det har varit klar så länge, och sen blandar dom ihop två siffror, nej nu fan sk ajag gå och klaga! 
 
men iaf, ni har ju velat fått den där frågestunden så JÄTTE länge nu och nu ska ni få den, eller jag ska spela in den nu, och sen ska jag ladda upp den, skulle bara berätta att min dator har kommit tillbaka! är skiiiiiiiiiiiiiiiiitglad! ni kan inte fatta min känsla nu! 
haha men aja, snart får ni den! ha det bra så länge PUSSHEJ ;********
 

men jag har inga bilder alls på min dator, så ni får ingen nu haha.

RSS 2.0